Diavetítés

Régi idők meleg, családias hangulatát idézi a diavetítéssel egybekötött mesedélelőtt vagy mesedélután, ami garantáltan „kütyümentes” program.

Leírás

A diavetítés fejleszti a gyerekek képzelőerejét, figyelmét, továbbá bátorságra, kitartásra és empátiára tanítja őket a sün család kalandjain keresztül, mivel minden kis hallgató azonosulni tud valamelyik karakterrel. Valaki a bátor nyuszi, valaki pedig a kitartó süni bőrébe képzeli magát mesehallgatás közben. Azok a gyerekek is érdeklődve figyelik a kedves történetet, akiket egyébként nehéz ülve tartani és lekötni. A diavetítés egy teljesen új élményt nyújt, hiszen segít kiszállni a mindennapos pörgésből, a gyerekekre nehezedő elvárásokból picit lelassulni, átszellemülni és a mai világban szokatlan eszközön keresztül mesét hallgatni.
A program alatt a helyiség átváltozik egy szeretetteljes és biztonságos, lampionos varázserődvé, ahol minden megtörténhet és ahol a gyerekek még jobban átélhetik az állatkák kalandjait.
A vetítéssel a program nem ér véget, hiszen izgalmas játékkal, fejtörőkkel, találós kérdésekkel, sünfészek kereséssel lesznek a gyerekek is aktív résztvevői az eseménynek.

Korosztály

4-9 éves korig, bölcsődések, óvodások, kisiskolások számára, akár az intézmény keretein belül, akár születésnapi zsúrok alkalmával. Különleges esemény kapnak a program által, amelyről még sokáig fognak beszélni. A fent említett korosztályon túl, szeretettel ajánlom mindenkinek, legyen az szülő vagy nagyszülő, aki még hisz a mesékben, annak erejében, és szívesen kalandozik el az erdei állatok világában.

Időtartam 

1-1,5 óra

Rendeld meg most!

Ár: megegyezés szerint!

Az oldal üzemeltetője: Over-Italy Kft.|Ügyvezető: Füle-Gulyás Aletta Helga|Székhely: 1214 Budapest, Orion utca 7. III. em. 24. |Telefon: +36 30 534 66 43|E-mail: aletta.g13@gmail.com

alettamesei.hu MINDEN JOG FENNTARTVA 2020

Tárhelyszolgáltató: Tárhely.Eu|1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.|+36 1 789-2-789 |tarhely.eu|support@tarhely.eu
Design: Weboldal készítés Budapest